Harmony Singers

Harmony Singers logo

Het repertoire van de Harmony Singers wordt vastgesteld door onze artistiek leider en het bestuur. Daarnaast kunnen ook leden een nummer aandragen dat zij graag zouden willen zingen. Of dit nummer geschikt is om voor een koor te arrangeren is dan de tweede vraag. Onze liedjes variëren in stijl en genre, maar zijn vooral popsongs. Veel van onze nummers zijn gearrangeerd door Ruben Smits. Op deze pagina geven we je een indruk van de huidige nummers die wij zingen. 


Wat informatie over onze nummers

Lady Gaga
Madness
HAEVN
HAEVN

Always remember us this way – Lady Gaga

Nummer uit de film ‘A star is born’. Een prachtige film met Lady Gaga en Bradley Cooper in de hoofdrol. Dit nummer is toch echt wel een favoriet van de meeste koorleden.

Bekijk hier de originele videoclip.

Our house – Madness

Heerlijk swingend nummer van de Britse ska- en popband Madness. Door ons in een geweldig (koor)jasje gestopt (vinden wij).

Bekijk hier de originele videoclip.

Back in the water – HAEVN

Het nummer gaat over een situatie waarin diegene met wie je een relatie hebt zich niet goed voelt. Ze is als het ware onder het water, je kunt haar niet bereiken. Maar je weet ook dat als je blijft wachten, het wel goed komt. Je moet haar gewoon even loslaten.

Bekijk hier de originele videoclip.

Ed Sheeran
Gin Wigmore
The Script

Perfect – Ed Sheeran

Het nummer is een romantische ballad over zijn vriendin Cherry Seaborn. Een ‘perfect’ liefdesliedje die wij soms erg lastig vinden om te zingen. We gaan door totdat het PERFECT is.

Bekijk hier de originele videoclip.

Black sheep – Gin Wigmore

Het nummer van deze Nieuw-Zeelandse zangeres gaat over dingen op je eigen manier doen, niet volgen. Op je eigen pad gaan en uniek zijn. Dat is waar wij als Harmony Singers ook zeker voor staan!

Bekijk hier de originele videoclip

Hall of fame – The Script 

Dit nummer van de Ierse band staat in het teken van aanmoediging, voor wat dan ook. Juist voor de mensen die niet altijd succes hebben, en die wat extra power kunnen gebruiken. 

Bekijk hier de originele videoclip

Alice Merton
Of Monsters and Men
Cold Chisel

No Roots – Alice Merton

Doordat deze zangeres nooit lang op één plek heeft gewoond voelde zij niet meer waar haar ‘Roots’ liggen. Een geweldig plan om hier dan een nummer over te maken. 

Bekijk hier de originele videoclip.

Little Talks – Of Monsters and Men

De zangeres van deze IJslandse band geeft aan: “Het nummer gaat over een stel en de man is overleden. In het nummer is er een gesprek tussen die twee. We weten niet of ze gek wordt of dat er echt iemand is. We zijn min of meer geïnspireerd door een oud echtpaar die 30 jaar in mijn huis woonden”. 

Bekijk hier de originele videoclip

When the war is over – Cold Chisel 

Dit nummer van de Australische band heeft een duidelijk vreemde structuur. Het refrein wordt herhaald aan het begin en einde van het nummer, met de coupletten in het midden. Opzettelijk gedaan door deze band om zo verschillend mogelijk te zijn in de popstijl. Wij houden er wel van.

Bekijk hier de originele videoclip