Harmony Singers

Harmony Singers logo

Het heeft een paar jaar geduurd, aangezien we de eerste uitnodiging voor dit optreden in 2019 al hadden liggen. Door Corona kwamen de optredens een tijd stil te liggen, maar eindelijk stonden we daar. Voor een uitverkochte zaal met meer dan 400 man in het publiek en ongeveer 130 op het podium. Fantastisch!

De Harmony Singers waren uitgenodigd door het Westlands Mannenkoor om als gast met hen op te treden. Wij hadden twee keer een blok van ongeveer 20 minuten dat we onze nummers ten gehore mochten brengen. Het verschil tussen het Westlands Mannenkoor en de Harmony Singers kwam hier wel duidelijk naar voren. Iets waarop wij ook geselecteerd waren door het WMK. Zij wilden graag iets heel anders naast hun eigen nummers. Onze band was natuurlijk ook mee, waardoor er al gelijk een hele andere sfeer ontstond. De mensen in het publiek zag je wat meer in beweging komen en er werd meegeklapt en gezongen.

We hebben de avond met de mannen van het WMK afgesloten door gezamenlijk het nummer ‘One moment in time’ te zingen van Whitney Houston. Wat een geluid komt er dan de zaal in. Wij hebben er met elkaar enorm van genoten. Hieronder lees je hoe een aantal van onze leden deze avond hebben ervaren.

Maretta: terugkijkend op het concert met het Westlands Mannenkoor is het nog steeds nagenieten! Wat een fantastische avond.

Luisteren naar het WMK, zelf onze nummers zingen en als prachtige finale het slotnummer samen. Ik het het zeker: zingen verbroedert en maakt blij!

Grace: het was voor ons een geweldig optreden! Wij deden niet onder voor het Westlands Mannenkoor. Dat kon je wel horen aan het applaus wat we kregen. 

Twee jaar geleden zijn we helemaal opnieuw begonnen met een repertoire. Dat is heel goed te horen, wij hebben bewezen dat we een heel goed popkoor zijn!

Alie: helaas kon ik zelf niet mee doen deze avond, omdat mijn stem piepte en kraakte. Maar als luisteraar was het ook wel eens een keer heerlijk om naar je eigen koor te luisteren en uiteraard naar het overbekende Westlands Mannenkoor.

Twee totaal verschillende koren, maar de energie spatte er vanaf. Het WMK ondersteund door fijn en mooi pianospel en ons koor werd begeleid door onze eigen fantastische band. Prachtige en smaakvolle muziekstukken kwamen voorbij. Kortom, een heerlijke muzikale avond.